top of page
  • Writer's picture

Zwangerschaps-fotoshoot in de fotostudio

Wauw wat is het toch heerlijk om bezig te zijn in de studio. Zo ontvang ik gezinnetjes, cakesmash dreumesjes, maar ook prachtige zwangere dames in mijn fotostudio in Giessen. Inmiddels is mijn collectie body's en jurken uitgegroeid tot een heus wagenpark waar je uit kunt kiezen. En hoe lekker is het als je jezelf er ook nog eens heerlijk zwanger in voelt! Ik geef ook altijd aan om een afspraak te maken wanneer je tussen de 32-36 weken bent. Dan ben je mooi rond en voel je jezelf nog fit genoeg om van de ene jurk in de andere te stappen. Geen jurk van mij aan, dat is helemaal geen probleem. Ik adviseer altijd zelf 2 of 3 setjes kleding van jezelf mee te nemen. We starten de shoot met een lekker kopje thee om zo ook je wensen te kunnen uit spreken. Heb je nog een leuk idee op internet gevonden of juist op mijn website, laat het weten! Zo komen we tot het mooiste resultaat voor jouw herinnering! Geniet van deze volgende foto's ter zwangerschapsfotografie inspiratie! Ik houd ervan <3Comentários


bottom of page