top of page


familiemens, verliefd op de liefde, fotograaf & lerares fotografie
 

Fotograaf Gaby Ermstrang

Hai, ik ben Gaby Ermstrang en ik woon met mijn gezin in een klein dorpje in Brabant genaamd Woudrichem. 

Ik ben in de fortuinlijke positie geweest om van mijn hobby mijn beroep te mogen maken. In het bezit van een heerlijk mooie studioruimte voorzien van werkelijk alles! Mijn passie ligt bij de bruidsfotografie want, 


Ik ben letterlijk: VERLIEFD op de liefde!

Maar ik houd er vooral van om mijn lieve klanten mooi, puur en creatief op de foto te zetten. De kracht van de herinnering. En een foto is mijn favoriete herinnering. 

Creatief? Je zal mij misschien kennen van de ‘file-foto’ die inmiddels de hele wereld over gereisd is. En iedere bruiloft weer zal ik zorgen dat ik supergave en creatieve foto’s maak waar mijn klanten dolgelukkig van worden. Of het nu door middel van off camera flash is of gewoon omdat we gewoon mooie momenten kunnen creëren.

Lerares? Naast mijn bruidsreportages en ander fotografie-werk geef ik ook les. Ik geef workshops (bruidsworkshops, studioworkshops) en cursussen (basiscursus en vervolgcursussen). Lesgeven vind ik een van de heerlijkste dingen om te doen. Samen met mensen hun creatieve en technische proces doormaken. Want vergeet niet, fotografie is 50% techniek & 50% creativiteit. En die laatste komt van binnenuit. Daarnaast ga ik met collega-fotografen het mentor-proces in. In plaats van een opleiding geef ik ze lessen, waarin de technieken, apparatuur en creativiteit hoog staan. Foto kritieken ontbreken dan ook niet in deze creatieve processen. Ik vertel je wat technisch wel of niet mogelijk is en welke lenzen je bij welke vorm van fotografie nodig kan hebben. Workshops zijn er in groepsverband en kan je ook zeker privé boeken. 


Kortom, je mag altijd alles aan mij vragen!
Kennis is er om gedeeld te worden. 
Net als foto's die worden gemaakt ter herinnering. 

Mijn 2 favorieten bezigheden FOTOGRAFEREN EN LEREN <3  

Gaby Ermstrang Fotografie Studio
JIJ-123.jpg

Ida

'Super denkt in plaatjes. Creatieve input en origineel. Sfeer versterkende ideeën en een mooi mens. Flexibel en zo relaxed. Een feestje om mee te werken en gewoon fijn in de omgang. Wij waren onder de indruk'

bottom of page